Συνταγή για Οθωνιώτικο μπουρδέτο.
Οθωνιώτικο Μπουρδέτο
Υλικά για 4 άτομα:
- 1 λάχανο άσπρο (κραμπι),
- 1 κιλό σέσκουλα,
- 1 ματσάκι μάραθο,
- 1/2 κιλό πράσα,
- 1 κρεμμύδι ξερό,
- 1/2 κιλό φούρνελα,
- προαιρετικά πατάτες,
- περίπου 1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο,
- αλάτι και πιπέρι κόκκινο καυτερό.
Εκτέλεση:
- Χοντροκόβουμε όλα τα λαχανικά μας.
- Σοτάρουμε ελαφρώς τα πράσα και το κρεμμύδι.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ελάχιστο νερό και το ελαιόλαδο.
- Σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου και σερβίρουμε.
- Πηγή: Η συνταγή της ημέρας, από τον chef Δ. Φιλοκάλη (corfutvnews.gr)
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου